امورقراردادها- مسئولين و خلاصه وظايف

دكتر محمود رضازاد باري در سال 1341 در اروميه به دنيا آمد و تحصيلات ابتدایی تا متوسطه خود را در نیز در این شهر به پايان رسانید. در سال 1362 در رشته زيست شناسي وارد دانشگاه ارومیه گرديده و در سال 1365 فارغ التحصيل شده اند. دکتر رضازاد در سال 1368 تحصیلات كارشناسي ارشد خود را در رشته ميكروبيولوژي در دانشگاه تهران آغاز و در سال 1371 به اتمام رسانيد و از همان سال به عنوان رئيس جهاد دانشگاهي استان و همچنین هيأت علمي در دانشكده كشاورزي دانشگاه ارومیه استخدام شد. وی در سال 1378 براي ادامه تحصيل در مقطع دكتري به صورت بورسیه دانشگاه اروميه به كشور هند اعزام و در سال 1382 به دانشگاه بازگشت و در سمت های معاونت دانشجويي، فرهنگي ،اداري و پشتيباني و ریاست دانشکده کشاورزی به خدمات خود ادامه داد.

ایشان هم اکنون (1394) نیز به عنوان معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی و نیز مشاور رییس دانشگاه در امور اجرایی و رییس ستاد رفاهی کارکنان دانشگاه ارومیه مشغول به خدمت می باشند

امور قراردادهاي دانشگاه  نيز تحت نظر معاونت پشتيباني و توسعه منابع انساني بوده  و اهم فعاليت آن به شرح ذيل مي باشد:

-انجام امور مربوط به مناقصات

-انجام امور مربوط به مزايده ها

- تنظيم قراردادها

-انجام مقدمات مربوط به كمسيون هاي مناقصات و مزايدات

-انجام امور مرتبط با درج آگهي در روزنامه

- انجام امور مرتبط با درج آگهي و اسناد و ... در سايت ملي مناقصات و مزايدات

- انجام امور مرتبط با درج آگهي و اسناد و... در سايت سازمان بازرسي

-ارسال قرارداد ها به ديوان محاسبات برابر دستور

- همكاري لازم با حسابرسان هيات امنا در خصوص قراردادها برابر دستور

-همكاري لازم در خصوص قراردادها-مناقصات و مزايدات با سازمان بازرسي برابر دستور