اطلاعیه

بدین وسیله به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان گرامی و کارکنان عزیز می رساند با استعانت از پروردگار متعال مرکز فناوری اطلاعات سیستم جدید دسترسی به اینترنت را در شبکه دانشگاه راه اندازی نموده است، لذا کلیه کاربران محترم اینترنت در سطح دانشگاه می توانند تنظیمات proxy را از browserهای خود حذف و با استفاده از آدرس https://gate1.urmia.ac.ir:8090  و با وارد نمودن userid و password به اینترنت دسترسی داشته باشند.

توجه نمایید کد کاربری خود را بدون urmia.ac.ir@ وارد نمایید.

نحوه دسترسی به اینترنت با استفاده از سیستم جدید

این راهنما جهت دسترسی به اینترنت از شبکه داخل دانشگاه تهیه شده است.

کاربران محترم جهت اتصال به اینترنت از آدرس ذیل استفاده نمایند:

تذکر: به خطای اعلام شده از مرورگر توجه نشود و روی عبارت continue to this website  کلیک نمایید.

در صفحه login کدکاربری را بدون urmia.ac.ir@ و رمز خود را وارد کرده و بر روی دکمه login  کلیک نمایید.

پس از اتمام كار خود با کامپیوتر در صورتي كه تمايل به خاموش كردن سيستم نداريد و فرد ديگري با کامپیوتر كار خواهد كرد، بايستي صفحه فوق را که در مرورگرتان باز است ببندید. در غير اينصورت فرد بعدي از مجوز شما براي دسترسي به اينترنت استفاده خواهد كرد.

توجه: دقت شود كه در تنظيمات مرورگر وب Internet Explorer و یا Firefox پروكسي فعال نباشد. براي چك كردن آن به آدرس هاي زير مراجعه شود:

مرورگر Internet Explorer:

1. از منوی Tools گزینه Internet option را انتخاب کنید.
  2. سربرگ connections را انتخاب نمایید. در پایین صفحه بر روی LAN setting کلیک کنید. در پنجره باز شده تیک گزینه proxy server را بردارید.

مرورگر Firefox:

1. از منوی Tools گزینهoption را انتخاب کنید.
  2. سپس گزینه advanced ، network و ..Setting را انتخاب و گزینه no proxy را انتخاب کنید.

_______________________________________________________________________________

• آمار بازدید:  امروز:35  این هفته:2916  این ماه:3996  امسال:23031